Confidentialitate

Politica de confidentialitate – General

Urmatoarele ofera o imagine de ansamblu simpla a ceea ce se intampla cu informatiile dvs. personale cand vizitati site-ul nostru web. Informatiile personale sunt orice date cu care ati putea fi identificati personal. Informatii detaliate privind protectia datelor pot fi gasite in politica de confidentialitate descrisa mai jos.

Colectarea datelor pe site-ul nostru

Unele date sunt colectate atunci cand dvs. le oferiti. Aceasta ar putea fi, de exemplu, datele pe care le introduceti intr-un formular de contact.

Alte date sunt colectate automat de sistemele noastre IT atunci cand vizitați site-ul web. Aceste date sunt în principal date tehnice precum browserul si sistemul de operare pe care il utilizati sau cand ati accesat pagina. Aceste date sunt colectate automat de indata ce intrati pe site-ul nostru.

Ce date personale colectam?

Pe website-ul nostru colectam date personale cum ar fi nume si email doar atunci cand dvs. ne furnizati aceste date folosind formularul de contact.

Totodata colectam si date tehnice despre browser-ul dvs. si sistemul de operare pe care il folositi pentru a ajuta la imbunatirea website-ului nostru.

Pentru ce folosim datele dvs.?

Datele personale pe care le colectam prin intermediul formularului de contact sunt folosite numai in scopul de a va contacta pentru confirmari sau raspunsuri la intrebarile pe care ni le adresati.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.?

Aveti intotdeauna dreptul de a solicita gratuit informatii privind datele stocate si scopul colectarii lor. De asemenea, aveti dreptul de a solicita corectarea, blocarea sau stergerea acestora. Ne puteți contacta in orice moment utilizand adresa mentionata in avizul legal daca aveti intrebari suplimentare cu privire la problema confidentialitatii si protectia datelor. De asemenea, puteti, desigur, sa depuneti o plangere la autoritatile competente de reglementare.

Protejarea datelor

Operatorii acestui site iau foarte in serios protectia datelor dvs. personale. Noi tratam datele dvs. personale ca fiind confidentiale si in conformitate cu reglementarile legale privind protectia datelor si cu aceasta politica de confidentialitate.

Daca utilizati acest site web, vor fi colectate diverse date personale. Informatiile personale sunt orice date cu care ati putea fi identificati personal. Aceasta politica de confidentialitate explica ce informatii colectam si la ce le folosim. De asemenea, explica cum si in ce scop se intampla acest lucru.

Retineti ca datele transmise prin internet (de exemplu, prin intermediul unei comunicări prin e-mail) pot fi supuse unor incalcari ale securitatii. Nu este posibila protectia completa a datelor dvs. de accesul tertilor.

Aviz privind partea responsabilă pentru acest site

Partea responsabila de prelucrarea datelor de pe acest site web este:

Societate: S.c. Expert Dei Optim S.r.l.

Adresa: Str. Ilarie Voronca nr. 17bis, Constanta, Romania

Telefon: +4 0241 553 625

Email: office@expertdeioptim.ro

Partea responsabila este persoana fizica sau juridica care decide singura sau impreuna cu altii cu privire la scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal (nume, adrese de e-mail etc.)

Revocarea consimtamantului dvs. pentru prelucrarea datelor dvs.

Multe operatiuni de prelucrare a datelor sunt posibile numai cu consimtamantul dvs. expres. Puteti sa va revocati, in orice moment, consimtamantul cu efecte viitoare. Un e-mail informal care face aceasta cerere este suficient. Datele prelucrate inainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate in mod legal.

Dreptul de a depune plangeri la autoritatile de reglementare

In cazul in care a avut loc o incalcare a legislatiei privind protectia datelor, persoana afectata poate depune o plangere la autoritatile competente de reglementare. Autoritatea de reglementare competenta pentru chestiuni legate de legislatia privind protectia datelor este ofiterul de protectie a datelor din judetul Constanta in care isi are sediul compania. Detaliile de contact ale acestuia pot fi gasite la urmatorul link:

https://ct.prefectura.mai.gov.ro/regulament-general-de-protectia-datelor/

Dreptul la transferabilitatea datelor

Aveti dreptul de a vedea datele pe care le procesam pe baza consimtamantului dvs. sau in indeplinirea unui contract livrat automat dvs. sau unei terte parti intr-un format standard, care poate fi citit de masina. Dacă aveti nevoie de transferul direct al datelor catre o alta parte responsabila, acest lucru se va face numai in masura in care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Criptare SSL sau TLS

Acest site utilizeaza criptare SSL din motive de securitate si pentru protejarea transmiterii continutului confidential. Puteti recunoaste o conexiune criptata in linia de adrese a browserului atunci cand se schimbă de la “https://” la “https://” si pictograma de blocare este afisata în bara de adrese a browserului dvs.

Daca este activata criptarea SSL, datele pe care le transmiteti nu pot fi citite de terti.

Informatii, blocare, stergere

Dupa cum este permis de lege, aveti dreptul sa primiti in orice moment informatii gratuite cu privire la datele dvs. personale stocate, precum si la originea acestora si scopul pentru care au fost procesate. De asemenea, aveti dreptul sa corectati, blocati sau sa stergeti aceste date. Ne puteți contacta in orice moment folosind informatiile mentionate in Avizul privind partea responsabilă pentru acest site daca aveti intrebari suplimentare cu privire la subiectul datelor personale.

Formularul de contact

Daca ne trimiteti intrebari prin intermediul formularului de contact, vom colecta datele introduse pe formular, inclusiv datele de contact pe care le furnizati, pentru a raspunde la intrebarea dvs. si la orice intrebari ulterioare. Nu impartasim aceste informatii fara permisiunea dvs.

Prin urmare, vom prelucra orice date pe care le introduceti în formularul de contact numai cu consimtamantul dvs. Puteti sa va revocati oricand acordul. Un e-mail informal care face aceasta cerere este suficient. Datele prelucrate inainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate in mod legal.

Vom pastra datele pe care le furnizati pe formularul de contact pana cand solicitati stergerea, revocati consimtamantul pentru stocarea acestora sau scopul pentru stocarea acestora nu mai este valabil (de exemplu, dupa ce ati indeplinit solicitarea dvs.). Orice dispozitii legale obligatorii, in special cele referitoare la perioadele obligatorii de pastrare a datelor, nu sunt afectate de această dispozitie.